Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Snel inschrijven

Search our Site

De EG1 cursus is een combinatie van opvoed- en trainingsoefeningen.  Na deelname aan de EGb cursus kunt u doorstromen naar de EG1 cursus.
U zult in de EG1 de basisbeginselen van oefeningen uit de hondensport aanleren, zoals volgwerk, apporteren en naar een target sturen.

Ook komen de opvoed-oefeningen uit de puppycursus en EGb cursus terug, waarbij de moeilijkheidsgraad steeds verhoogd wordt.

Aan het einde van de EG1 cursus ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname en kunt u, indien u voldoet aan de eisen van het EG1 niveau, doorstromen naar de EG2 cursus.
Het is de betreffende instructeur die hierover een beslissing maakt. Soms is een cursus van 12 lessen gewoon te kort om alles onder de knie te krijgen.

Elk mens en elke hond leert op zijn eigen tempo.


Heb je vragen over de cursussen? Onze vereniging? Problemen met de hond?
Neem contact met ons op! of bel ons op 06 - 39 53 26 73

Login