Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Snel inschrijven

Search our Site

De EG2 cursus is een cursus waarbij de oefeningen steeds een stapje verder gaan en tevens komen er een aantal nieuwe oefeningen bij.  In de cursus zal ook aandacht besteed worden aan het uitbouwen van de concentratie van de hond, en aan los van de riem leren werken.
Het belangrijkste blijft het plezier met uw hond.

De instructeurs hebben tal van mogelijkheden om de lessen aantrekkelijk en afwisselend te houden zodat u met plezier naar onze cursusavonden zult komen. De EG2-cursus wordt afgesloten met een verenigingsexamen.
Het behalen van een EG2 diploma geeft u de mogelijkheid door te stromen naar de verschillende cursussen zoals de VEG, obedience, hoopers, recreatiesport of agility.
Of u nou wel of niet slaagt; het gaat om een goede verstandhouding met uw hond en niet om het papiertje. U ontvangt een aantal weken voor het examen een compleet overzicht met alle exameneisen.

Cursisten die ondanks al hun inzet het diploma niet behalen kunnen het in het volgende seizoen natuurlijk altijd opnieuw proberen.
Soms is een cursus van 12 lessen gewoon te kort om alles onder de knie te krijgen. Elk mens en elke hond leert op zijn eigen tempo.


Heb je vragen over de cursussen? Onze vereniging? Problemen met de hond?
Neem contact met ons op! of bel ons op 06 - 39 53 26 73

Login