Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Snel inschrijven

Search our Site

Obedience is een sport die bestaat uit diverse oefeningen, welke gebaseerd zijn op concentratie, precisie en snelheid.
  
  

Wat is obedience?

Obedience is een sport die bestaat uit diverse oefeningen, welke gebaseerd zijn op concentratie, precisie en snelheid. Zo kunt u denken aan de hond razendsnel vooruit om een pion sturen, de hond met topsnelheid over een hindernis laten apporteren of in opperste concentratie laten volgen, zowel vooruit, achteruit als zijwaarts, balans en coördinatietraining en nog zoveel meer! De diversiteit van de oefeningen maakt deze sport ontzettend leuk en afwisselend voor hond en handler.  Alle oefeningen worden stapsgewijs aangeleerd op een positieve manier. Naast het werken met een voerbeloning wordt er in de obedience ook veel getraind door middel van spel en spelbeloning.

    

Voor wie is obedience geschikt?

Obedience is een sport waarin hond en handler nauw samenwerken met elkaar. Het is dus geschikt voor elke handler die er heel veel plezier aan beleeft, om met de hond te oefenen en deze stapsgewijs kennis te laten maken met allerlei nieuwe oefeningen die nog niet voorgekomen zijn in de opvoedcursussen. Wanneer het u fantastisch lijkt om de lat wat hoger te leggen dan u gewend was en er samen toe bent om lekker te gaan trainen, dan zult u zich in de obedience helemaal uit kunnen leven. In de obedience kunt u elk ras tegen komen, dus welk ras u ook heeft, u bent van harte welkom! Wanneer kan ik mij inschrijven? Inschrijven voor de obedience-cursus is mogelijk indien u en uw hond in het bezit zijn van een EG2-diploma. Daarnaast is het belangrijk dat de hond los van de riem kan trainen op het veld tussen de andere honden. De hond moet daarom sociaal wenselijk gedrag vertonen t.o.v. andere honden en mensen, en de aandacht voor de handler vast kunnen houden. Uiteraard zal op het veld de nodige tijd en aandacht besteed worden aan hoe de aandacht langer vast gehouden kan worden. Obedience wordt op donderdagavond gegeven.

    



Heb je vragen over de cursussen? Onze vereniging? Problemen met de hond?
Neem contact met ons op! of bel ons op 06 - 39 53 26 73

Login